Baum und Pfredgarten blondekjole

03.08.2015 af: walkinrunout Kategori: I wish, today

Åhh jeg dåner!!! eller måske er jeg bare ret begejstret for at Baum und Pferdgarten har lavet endnu en omgang smukke blondekjoler.

Jeg fik jo købt mig én i orange – som har været en virkelig god investering – jeg har haft den på til en hel del fester og ture i byen. Den er så flot og helt speciel. (se den her, hvis I ikke lige kan huske den).

Jeg gad virkelig godt have den lyserøde af de nye og den sorte… og måske også den olivengrønne ha ha

Er de ikke flotte?

Har I ellers haft en god weekend? Jeg har haft den skønneste weekend med masser af hygge og god mad 🙂 en af mine veninder havde inviteret til tøsehygge og nøj, hvor var det hyggeligt – masser af snak og masser af grin…

Jeg er totalt opladet til en ny uge, som oven i købet er lidt sommerlig – endelig!!

Kram!

4 thoughts on “Baum und Pfredgarten blondekjole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.