Outfit… Sommer og pastel…

10.08.2015 af: walkinrunout Kategori: outfit


Rosemunde cardigan//MbyM top//Vero Moda nederdel

Det er ikke ret tit, at man ser mig i så mange pastelfarver… men det virkelige lækre vejr gjorde, at jeg tog chancen og gik all in på de sarte og lyse farver.

Alle delene har jeg haft i skabet i mange år, men hver af dem er bare favorit – nederdelen fordi den har den helt rigtige længde, har blødt stof og er meget elastisk. Toppen fordi den passer godt sammen med de bh’er jeg bruger (hader når de kan ses for tydeligt) og cardiganen fordi den har de fineste sølvtråde vævet ind – hverdags glamour ja tak! Jeg har faktisk den selv samme cardigan i tre farver – sølv, sort og denne lyserøde og jeg håber sådan at de holder sig hele og fine i mange år endnu.

Har I nydt det dejlige weekendvejr? og måske endda også fundet pastelfarver frem!!

 

Kram!

5 thoughts on “Outfit… Sommer og pastel…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.