Herresko fra Butik Nille…

17.08.2015 af: walkinrunout Kategori: I wish

Jeg har set mig lidt lun på trenden med fine nederdele, en sweatshirt eller grov strik tilsat “herresko”. Det vil sige… jeg har altid syntes det var vildt flot, men jeg har ikke helt kunnet finde de helt perfekte sko.

Dem jeg indtil nu har set, har været fine, bevares, men de har også været specielle og men lidt for mange detaljer. Det er egentlig underligt, at jeg har det sådan, for med mange andre ting, er det netop detaljerne jeg synes er virkelig fine… hmmm men altså – med “herresko” vil jeg gerne have dem helt plain og uden for meget pynt.

Jeg har fundet disse her hos Butik Nille i Århus – webshop her.

De er fra Bubetti, som de fleste på min alder i hvert fald kender. De laver klassiske sko i super kvalitet og jeg har faktisk fire par Bubettisko… alle af ældre dato, men forsålet et utal af gange. Deres mest populære, er ankelstøvlerne i flettet læder…

De bliver fremstillet i noget af det lækrest læder der findes og jeg har engang fået at vide af en sælger, at der kun kan laves én sko af hver ko. Det skyldes, at de kun benytter det aller bedste stykke læder – jeg tror det var det der sad på brystet af koen (er ikke helt sikker…). Derfor er priserne heller ikke super billige… men set i forhold til holdbarheden er det godt givet ud.

Ud over at de vil være super smarte til nederdel, tænker jeg også, at det vil være et hit, at style dem med et jakkesæt og en silketop… kunne det ikke være fint?

 

Kram!

2 thoughts on “Herresko fra Butik Nille…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.