Den er ikke ovre endnu… sommeren..

21.08.2015 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde

Grillhygge på terrassen – yngstesønnen og hunden er SÅ klar

Jeg vil gerne slå et slag for “vedligeholdesfrie” havemøbler.

Det ser jo ganske fint ud med smukke “gamle” træmøbler i en grøn have, men jeg må altså erkende, at vedligeholdelsen ved dem er noget af en omgang… aftørring, slibning, maling/olie.. – man kan jo bruge tiden på noget andet ikk? fx, at sidde med et køligt glas rosé og et dameblad ha ha.

Vi købte for 5 år siden et sæt med et bord og 4 stole og det er ikke løgn, når jeg siger, at man næsten ikke kan se, at de er så gamle. De står oven i købet ude hele året, og har har været udsat for lidt af hvert – bl.a. fløj hele bordpladen over vores rækværk på terrassen sidste år, da der var stormvejr. Den tykke glasplade stod simpelthen på skrå, med det ene hjørne boret godt ned i græsplænen, da jeg om morgenen kiggede ud… det siger vist en hele del om både det glas, den er lavet af, og om hvor voldsomt vejret kan være.

Nu her hvor sommeren endelig har vist sig i Danmark, har vi stort set spist udenfor hver dag – grillet og hygget – ægte dansk sommerstemning. Har I ikke også bare nydt det?

Hvis I trænger til nye havemøbler, er der lige nu tilbud hos havemøbelland.dk – Se udvalget her – og jeg har hørt, at sommeren bliver ved lidt endnu!!! 🙂 Jeg har fundet et sæt, der minder lidt om vores og som også er 100% vedligeholdelsesfrit – der hedder Charlotte og er lavet i polyrattan og nonwood. Jeg synes faktisk det er vældig pænt… og igen – det ér altså smart, når man ikke skal bruge en dag eller to hvert år, på at klargøre havemøbler, men blot kan tørre dem af og så sætte sig..

 

Weekenden er nu startet for mig og den står på træning og hygge med manden og drengene på terrassen i dag – fredags godter i form af vino, frugt og chokolade.

I morgen skal jeg til den årlige sommerfest med alle instruktørerne fra det fitnesscenter, jeg er i… der bliver både aktivitet og fest…  nøj jeg glæder mig..

Kram og fortsat god sommer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.