Muda Nashi – secondhand luxury…

24.08.2015 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Kender I Muda Nashi? Det er en genbrugsbutik med speciale i nogle af de lidt dyrere brands, som ligger på Godthåbsvej på Frederiksberg.

Min svigermor boede tidligere ret tæt på butikken, så jeg har ofte lige stukket hovedet ind, når jeg har besøgt hende og det er næsten hver gang jeg har fundet indtil flere ting jeg godt kunne tænke mig at tage med hjem… men jeg har altså ikke gjort det – ikke hver gang. Nu er svigermor flyttet lidt længere væk og jeg kommer der ikke så tit mere…

Det gode er så, at de foruden den fysiske butik, har en instragramprofil og en hjemmeside, som de er rigtig gode til at opdatere med nye ting de får ind og i lørdags faldt jeg for en rigtig fin Acne Tee, som jeg bare måtte have.

Billedet er “lånt” fra Muda Nashis instagram (uden at have fået lov først…)

Så nu er denne tee på vej til mig… yeahh!

For øvrigt betyder Muda Nashi  “intet spild” på japansk… hvor fint et navn ikke?

Kender i butikken? og kender I evt. andre butikker af denne slags, så del endelig – altså vi kan jo ligeså godt genbruge i det omfang det lader sig gøre 🙂

 

Kram!

 

6 thoughts on “Muda Nashi – secondhand luxury…

  1. Det skal jeg huske, næste gang jeg befinder mig på Frederiksberg.
    Jeg bor i Jylland, og er (desværre) ikke stødt på noget lignende herovre – kun de standart Røde Kors butikker med striktrøjer og gamle håndklæder 😀

    • Nej heller ikke jeg… ikke med så godt et udvalg – men så er det ekstra fedt, at de gider smide tingene op online og at de gider sende (selvom jeg måske synes, at porto på 80 kr. er lidt i overkanten… nå pyt!)

    • Den ér nemlig skøn… utroligt blød og dejligt oversize…
      Jeg kender vist ikke Tøjstory… den må jeg da prøve, at finde næste gang jeg er i Aa…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.