By Dehn i Charlottenlund…

25.08.2015 af: walkinrunout Kategori: I wish , , , ,

Som rigtig mange andre mode- og tøjinteresserede klapper jeg i mine hænder, hver gang jeg opdager en ny webshop eller butik, som fører nogle af de brands, som jeg rigtig godt kan lide.

En af de sidst tilkomne er By Dehn, som er en fysisk butik i Charlottenlund. Jeg har ikke besøgt den, men har kigget hele deres webshop igennem og jeg blev ret forelsket i en kjole, som jeg synes vil være helt perfekt, her i månederne mellem sommer og efterår.

Ganga Micro hedder kjolen.. den er fra PBO og er i silke – den har 3/4 lange ærmer som jeg synes er rigtig pænt, og jeg er sikker på, at den vil være super fin både med bare ben til og med sorte tykke strømpebukser. Der er altså ét eller andet ved de der 3/4 ærmer lige for tiden… synes bare det er så pænt, at man lige kan se det nederste af armen… – og man må jo dyrke den trend lidt nu her, før det bliver for koldt.

Jeg har her stylet den med andet sort samt sølv – fordi det er én af de kombinationer jeg altid synes virker. Halskæden er fra Malene Hoche, skoene fra Billi Bi, clutchen fra Belsac og gloss’en er min favorit fra Dior.

Klik her, hvis I vil se hele sortimentet af PBO.

Jeg ville dog også sagtens kunne finde på, at bruge bare ben og sneakers til – så det hele bliver lidt nede på jorden-agtigt og når det bliver efterår og vinteren vil jeg tilføje et tørklæde, en blazer og ankelstøvler.

Kram!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.