Outfit…

27.08.2015 af: walkinrunout Kategori: outfit ,


River Island jeans// Neo Noir jakke//Adidas sko//bælte, silkebluse og tørklæde ved jeg ikke, hvor er fra 🙂

I går havde jeg taget ovenstående på – gamle jeans fra River Island og en gammel silkebluse, som jeg for mange år siden har fået af min svigermor. På billedet ser den lyserød ud, men den er helt hvid og den er med korte ærmer – en rigtig fin sommerbluse, som jeg nok vil have og bruge til den bliver slidt op. Jeg havde tilføjet mit slangeskindsbæltet som jeg købte i Italien og blazeren fra Neo Noir… en smule fint, men samtidig bare afslappet.

Min dag i dag skal ud over arbejde stå på en zumbatime for en flok handicappede unge, som skal holde en slags OL. Det bliver lidt spændende at se, hvor meget de kan finde ud af…
Kram!

2 thoughts on “Outfit…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.