Outfit…

10.09.2015 af: walkinrunout Kategori: outfit , , , , ,


Zoe Karssen T-shirt// Neo Noir jakke// J-brand jeans//Isabel Marant bælte//Nike sko// Sand solbriller

Casual og easy-to-Wear – sådan vil jeg betegne det her outfit. Jakken har virkelig været en life-saver her i sommer, for den er den skønneste kombination og afslappet og fin. Jeg er så glad for at jeg valgte den i mørkeblå og ikke sort, som jeg også lige havde fat i. Den blå er lidt blødere og et rigtig godt alternativ til sort.

 

Kram!

 

2 thoughts on “Outfit…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email