Fantastisk fredag…

18.09.2015 af: walkinrunout Kategori: today

Nogle gange er det FREDAG – ja, det er det jo én gang om ugen… tænker I nok… og ja, det er rigtigt, men i min verden er der forskel på fredag og FREDAG ha ha

– og i dag er det …

 

Hvad der lige præcis giver den der “yes – it’s Friday – følelse” er ikke altid helt til at bestemme, men pyt da også med det… bare den indtræffer!

I dag kan det dog godt have noget at gøre med, at jeg skal tilbringe aftenen i selskab med nogle skønne tøser. Jeg skal i Madklub!! – en tøseklub, hvor jeg sammen med tre dejlige piger laver mad, som vi så efterfølgende spiser i selskab med en passende mængde vin og tøsesnak… uhh jeg glæder mig!

Hvad skal I lave i aften?

 

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.