Neye…

18.09.2015 af: walkinrunout Kategori: I wish , , , ,

Jeg synes der er kommet så mange fine nye tasker dette efterår og selvom jeg egentlig ikke mangler hverken en gå-i-byen-tasker eller en arbejdstaske, så kan jeg ikke lade være med at kigge på alle de flotte modeller der er kommet. Men hvem siger også at man skal nøjes med én!!!

Efterårskollektionerne fra NEYE byder på alt lige fra clutchs og crossbodytasker til skuldertasker, bæltetasker og punge og nedenfor har jeg fundet et lille udpluk af tasker jeg godt kunne tænke mig.

Jeg er helt klart mest til lædertasker – der er ikke ret mange andre tasker, der holder sig så pænt, som de gør, så længe – og selvom de bliver lidt slidte, er det altså bare på en helt speciel og smuk måde. De tre skuldertasker er fra henholdsvis DKNY, GiGi Fratelli og Liebeskind BERLIN.

De to net, er fra DAY Birger et Mikkelsen og især det mønstrede synes jeg er super lækkert. Jeg har ét af dem i sort, som jeg bruger til træning, men med dette fine mønster vil jeg vælge at bruge det til en shoppetur eller bare en hyggedag med veninderne.

De små tasker er fra DKNY og Belsac – de er crossbody-tasker, som jeg er helt vild med… altså hænderne er jo fri og man har alle sine vigtige ting på sig, tæt på kroppen… virkelig fantastisk opfindelse.

Er der nogle af dem I også kunne ønske jer her til efteråret?

 

Kram!

4 thoughts on “Neye…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.