Parfume? Ja tak eller nej tak…

20.09.2015 af: walkinrunout Kategori: beautystuff

Jeg er ikke fanatisk hvad angår parfume – jeg prøver at undgå det jeg kan i vaskemiddel, sæbe og lign, men bruger til gengæld det jeg kalder “selvvalgt” parfume, når jeg gerne vil dufte godt. Heldigvis har jeg ikke nogen former for allergi og endnu mere heldigvis har mine børn det heller ikke, men da det jo er noget der kan udvikles over tid er det vigtigt at vide lidt om, hvor meget man egentlig bliver udsat for.

Problemet med parfume er selvfølgelig først og fremmest, at det kan give en allergi, men det er også et problem, at vi reelt set ikke ved hvor meget vi bliver udsat for det i hverdagen uden at vi tænker over det.

Da jeg i foråret var i Grønland til landsmøde med mit netværk – Ladiescircle – så jeg, hvilken betydning parfumeallergi kan have – to af de piger, som var med, havde allergi og de fortalte os andre om hvordan det var – fx. kunne de slet ikke være i samme rum til fx møde eller fest, hvis der var mange mennesker som havde taget parfume på – de fik simpelthen åndedrætsbesvær… det må ikke være rart!!

Neutral har besluttet sig for at vise vejen med en landsdækkende mærkedag, Parfumefri Hverdag, en slags kampagnedag, der nu afholdes for tredje gang og hvor formålet er, at sætte fokus på danskernes brug af parfume og den dag vil jeg lige nævne for jer.

Det er den 26. september 2015 og Neutral uddeler både gratis prøveprodukter og kyndig vejledning fra fagpersoner i Fisketorvet i København, Rosengårdscenteret i Odense, Storcenter Nord i Aarhus og Aalborg Storcenter

Hvis man ikke lige har mulighed for at være i én af de fire byer, kan man se Neutrals film om parfume i hverdagen og bliv klogere på hverdagens parfumefælder og man kan også teste sig selv og få hjælp til at reducere mængden af parfume i løbet af en almindelig dag på www.parfumefrihverdag.dk

Hvordan har I det med parfume?

 

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.