Min nye arbejdstaske… VOI-Design

21.09.2015 af: walkinrunout Kategori: new stuff


Pludselig var den der!!! faktisk som jeg vidste, den ville… min nye arbejdstaske!
Jeg fandt den i en lille kunsthåndværkerbutik, Prüsmann & Sohn, i Hamborg, da vi var på weekendtur dertil. Den er den helt rigtige størrelse, det helt rigtige prægede læder og den den helt rigtige skulderstrop… så jeg var solgt. Det tog mig ikke lang tid at få prøvet den på, reguleret skulderstroppen og få købt tasken.

Der er to rum til småting indeni, hvoraf det ene er med lynlås samt en lomme til mobiltelefon. På ydersiden/bagsiden er der ligeledes en lynlåslomme og endelig er der også lynlås i toppen af hele tasken.
Den kostede 164€, hvilket er ret rimeligt for en lædertaske, synes jeg… og efter jeg kom hjem var jeg da også nødt til lige at checke, de andre ting ud, som er lavet af samme mærke… Dem kan I finde på www.voi-design.de, hvis I vil.

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.