Så blev det min fødselsdag… yeahh…

21.09.2015 af: walkinrunout Kategori: today

Og se hvilken morgenstund… Ud over den fine solopgang var der skruet op for morgenhyggen.. Drengene havde hentet rundstykker og kager hos bageren og min man havde dækket lækkert morgenbord med kaffe, Nutella og gaver.

Dagen byder på arbejde, men sikkert krydret med en masse lykønskninger og smil fra kollegaerne og så skal jeg bare hygge med familien i aften.

Kram herfra – og nyd dagen :-)

8 thoughts on “Så blev det min fødselsdag… yeahh…

  1. Jeg er håbløst bagud med bloglæsningen pga. af 10 dejlige dage i New York, men bedre sent end slet ikke så….stort tillykke med fødselsdagen forleden :)

    Godt at høre, at du havde en herlig dag!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email