De siger det er sund, at skifte fodtøj…

22.09.2015 af: walkinrunout Kategori: I wish, today

Så det gør jeg gerne… helst flere gange om dagen!! Det indebærer jo så også at man er nødt til at have flere par at skifte mellem – win-win.

Jeg bruger oftest enten flade sko/støvler eller nogle med en lille hæl, men den seneste tid har jeg oplevet, at det gjorde ondt i forfoden, når jeg gik for længe i noget der har hård sål, så jeg er begyndt at gå mere og mere i sneakers og træningssko.

Det er selvfølgelig ikke det værste, i den tid vi har nu… for der er virkelig vildt mange fede og flotte at få, men det generer mig nu alligevel lidt, da jeg aldrig plejer, at have ondt i fødderne. Jeg har derfor også booket mig en tid hos lægen, så jeg lige kan få lidt hjælp og vejledning… måske nogle øvelser eller indlæg til skoene. Heldigvis er der ingen problemer i bløde sko, så jeg kan både løbe og træne som jeg plejer.

Men indtil jeg får set på det, er det altså sneaḱers, der er mine favoritter.

 

Merrell som fås hos Eshoes.dk er sammen med Nike nogle af de lækreste sneakers jeg har prøvet og så er de vildt gode at gå i, samtidig med at de er flotte.  Jeg har set, at de også laver både sandaler og støvler, men dem har jeg ikke prøvet endnu – Vinterstøvler fra Merrell kan I se her – sammen med en hel masse andre sko og sneakers, end dem jeg har fundet.

Kender I dem?

 

Kram!

6 thoughts on “De siger det er sund, at skifte fodtøj…

    • Ja også jeg… ét par i grå/sort/hvid og så en masse med masser af farver… så er man godt kørende (gående) 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.