Outfit…

23.09.2015 af: walkinrunout Kategori: outfit , ,


Acne T-shirt//Pulz cardigan//Malene Hocke tørklæde//Acne pistol støvler

Første dag i støvler… ja, jeg ved ikke om det er noget der skal fejres, men ikke desto mindre gør jeg det lidt – for ud over sneakers er korte støvler nok det jeg befinder mig bedst i. Jeg har efterhånden også en hel del korte støvler… så det gælder da bare om at komme i gang ha ha.

I denne weekend skal min mand og jeg en smuttur til Berlin, hvor vi skal til U2-koncert – de kommer ikke til DK i år, så vi er nødt til rejse lidt for oplevelsen – og helt ærligt!! det gør ikke mig noget. Vi har ikke planlagt en hel masse, for det er efterhånden ret mange gange vi har været i byen og vi har derfor set de store seværdigheder indtil flere gange, men mon ikke KaDeWe får et besøg og sikkert også KuDam.

Vi har fundet en lille restaurant på TripAdvisor, som vi skal besøge… håber det bliver en oplevelse.

Jeg er selv begyndt at bruge TripAdvisor ret meget… det er et genialt redskab til at finde gode oplevelser i byer, man ellers ikke kender og indtil videre har det altså ikke slået fejl, når vi har fundet noget der har fået gode anmeldelser derinde.

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.