Åhh de kjoler der… Jørgen Simonsen!!

24.09.2015 af: walkinrunout Kategori: I wish

I tirsdags var jeg til foredrag med Jørgen Simonsen på Gimsinghoved i Struer. En skøn oplevelse… han er en fantastisk fortæller og så har han jo oplevet alt i modebranchen. Foredraget var delt i to, hvoraf den første del gik med at høre om hans historie fra han som to-årige sad i køkkenet og tegnede, til han i gymnasiet fik en lærer, der så hans talent og hjalp ham på vej… og endelig til alle de forskellige jobs og arbejdspladser han har haft inden han startede som selvstændig.

Anden del var gennemgang af nogle af hans kreationer, helt ned i detaljer… og øhh – ja, nu er jeg ikke skrædder, så der var her en del ting, som jeg bare opfattede som yderst imponerende og helt utroligt (der var en del med, som efterfølgende stillede indgående spørgsmål til syteknik mv… men der var jeg stået af)

Det var spændende – virkelig spændende… og hvis I får mulighed for at høre ham fortælle, så grib chancen.

Kjolen herunder var én af dem han gennemgik, men med fare for at gengive noget forkert så får I bare billederne…

 

Én af de smukke tegninger.

 

Trods det, at alle hans kjoler er umådeligt smukke, er ovenstående det sæt, jeg allerhelst ville have. Toppen er lavet af små sekskantede metalplader, der er sat sammen i hånden… jeg gispede ellers lige først, da han fortalte, at den kun havde taget 5 minutter at lave for ham (altså han havde bare syet bånd i bag nakken og ved hoften ha ha)

 

Et blik ind i udstillingslokalet, som rummer både briller, sko, tasker og selvfølgelig kreationerne (synes det lyder lidt flad, bare at kalde det tøj ha ha)

 

 

 

 

Han er altså en spændende “fætter” som har arbejdet hos alle de store modeskabere og selv har fået etableret sig godt i dén verden. Det bliver spændende at se, hvad han fremtryller af kjoler til den røde løber i fremtiden.

 

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.