Justmore.dk…

24.09.2015 af: walkinrunout Kategori: kreativitet

Er man, ligesom jeg, til alt i lister og orden, notesbøger og smukt gavepapir, er webshoppen Justmore.dk et besøg værd. De har nemlig et ret stort udvalg i den slags og til meget gode priser.

Jeg er selv ret systematisk… i hvert fald med nogle ting, ej mange ting og jeg må indrømme, at jeg er stor fan af lister af den ene og anden slags. Jeg har lister på telefonen (apps), i køkkenet, ved sengen og selvfølgelig i hovedet og jeg elsker, når jeg har fine notesbøger at skrive dem ind i.

Når man så samtidig kan dekorere og understrege med forskellige farver, så bliver det jo oven i købet rigtig flot – se bare her…

Nu er det parpirvarer og tuscher til privat, jeg bruger mest, men hos Justmore.dk har de specialiseret sig i at have alt… og virkelig ALT, der skal bruges til kontorbrug – bl.a. har de stumtjenere, kildevand på flaske, servietter, plaster og underlag til kontorstole og meget, meget mere. På deres webshop, som er nem og overskuelig har man mulighed for at se priserne både med og uden moms, hvilket er fint, når man køber ind til en virksomhed.

De har næsten 50.000 forskellige artikler på deres eget lager og har derfor mulighed for, at levere rigtig mange af de ting man bestiller, fra dag til dag og køber man for mere end 750 kr. er fragten gratis.

 

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.