Så skøn var Berlin… endnu engang…

01.10.2015 af: walkinrunout Kategori: today

De her… var den egentlige grund til, at min mand og jeg drog til Berlin sidste weekend…

– og U2 skuffede ikke, men gav os en rigtig fed oplevelse. Vi har været til samtlige koncerter de har givet i DK samt nogle stykker i udlandet, men denne var faktisk én af de bedste. Stemningen blandt publikum var helt fantastisk og det var selvfølgelig også en afgørende faktor, at vi stod helt fantastisk godt… tæt ved scenen og med ene “små” folk foran 🙂

Det føltes som om der ikke var propfyldt – vi blev i hvert fald ikke skubbet voldsomt frem, da U2 gik på scenen, men det kan selvfølgelig også bare være fordi U2’s publikum, nu er halvgamle folk, som jeg selv, der ikke gider at stå og blive mast, men hellere vil danse lidt med ha ha

God og anbefalelsesværdig oplevelse!!

Jeg oplevede også noget andet, som er værd at fortælle jer om… Spree Spektarkel  – eller det er mit bedste bud på, hvad det hedder… Et område ned til Spree, som ved indgangen ser ud som om, det blot er en byggeplads (det er det også lidt nu, da der er ved, at blive bygget et nyt hus lige ved siden af), men når man går gennem “døren” åbenbarer det sjoveste byggelegeplads-restaurant-frisør-område jeg nogensinde har set.

Indgangen fra Holzmarktstrasse

Jeg har ingen ide om hvordan området er opstået og om det er at finde næste år – det virker lidt som om, det er et sommerfristed idet, borde, bænke, gynger og hængekøjer er placeret udenfor – men jeg skal helt sikkert besøge det igen, hvis det er der næste gang jeg skal til Berlin.

 

Ser det ikke bare hyggeligt ud?

Kram!

2 thoughts on “Så skøn var Berlin… endnu engang…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.