outfit…

05.10.2015 af: walkinrunout Kategori: outfit

H&M T-shirt//ByMalene Birger blazer//Acne Flex jeans//Sandwich bælte//Isabel Marant sneakers

Ikke et helt aktuelt outfit-billede, for det er fra i fredags – blazeren fra Malene Birger er efterhånden ved at være et par år gammel og jeg har egentlig slet ikke fået den brugt nok. Faktisk er det nok kun 10. gang jeg har den på… men alligevel er jeg super glad for den.

Den er klassisk og pæn, og jeg vil sandsynligvis have den til den ikke kan holde sammen mere – lidt som en festkjole… som man tager frem ved bestemte lejligheder og ofte ikke så tit.

Har I også sådanne beklædningsgenstande? favoritter som I ved I vil have i 100 år, men som ikke bliver brugt så tit!!

 

Kram!

 

4 thoughts on “outfit…

  1. Jeg har selv en smuk smuk frakke som ryger på alt for sjældent. Den passer ikke lige til alle lejligheder, og jeg er self lidt øm over for den. Jeg tænker tit at nu skal den da snart på igen, men det bliver ofte ved tanken hehe

    • Det er tit, når man finder noget unikt at man har det sådan… og så er det vist også bare med at holde fast i det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.