Arne Jacobsens jubilæumsstol…

06.10.2015 af: walkinrunout Kategori: I wish, new stuff, today

Jeg havde fødselsdag for et par uger siden, og det jeg ønskede mig allermest, var en lyserød 7’eren jubilæumsstol fra Arne Jacobsen. Den er lidt pebret – 4500 kr., så jeg havde ønsket mig penge som tilskud til den og i søndags var jeg så ude i Living Møbelstudie for at bestille den.

Der er ca. 8 ugers leveringstid på den… så nu er det bare at vente og være tålmodig. Jeg har kun bestilt én – for jeg regner med, at jeg vil bruge den i soveværelset… lidt som pynt og lidt som aflægningsplads. Vi har nogle ældre Ole Wanscher teaktræsstole med sort læder samt 7’eren stole i sort læder om vores spisebord – så hvis vi på et tidspunkt får mange gæster, kan den jo også bruges der.

Stolen kan kun bestilles frem til 31. december, men mon ikke de på et senere tidspunkt kan købes brugt, hvis man ikke lige nåede at få fat på én… eller hvis man gerne vil have flere.

Kan I lide dem?

 

Kram!

 

6 thoughts on “Arne Jacobsens jubilæumsstol…

  1. Fedt at du nåede at bestille den, den er nemlig så hammer pæn og elsker detaljen med guld benene 🙂
    Ville selv ønske at jeg kunne komme med en god begrundelse for at anskaffe mig den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.