Fantastiske ankelstøvler… Zadig & Voltaire…

21.10.2015 af: walkinrunout Kategori: I wish

Så er jeg landet igen efter en skøn efterårsferie… Depoterne er ladet op og energien er i top.

I Paris fik jeg lejlighed til at besøge hele to Zadig & Voltairebutikker – gosh!!  jeg er vild med alt de laver… det er så råt og lækkert og den helt perfekte blanding af hverdag og luksus. Jeg synes det er lidt dyrt, men det er selvfølgelig et spørgsmål om prioritering… og nu, hvor de lige har startet deres mid-season-udsalg er priserne altså helt ok.

Lige nu er jeg ret besat at deres ankelstøvler og jeg viser jer lige fire, som jeg godt kunne tænke mig… (ha ha.. FIRE!! I know!! men altså – det er jo drømmeri)

De nederste med nitterne prøvede jeg lige… der i Paris… og de er altså vildt lækre (der var de bare ikke på tilbud og derfor ikke lige en mulighed)…

Kan I lide den slags støvler?

 

Kram!

2 thoughts on “Fantastiske ankelstøvler… Zadig & Voltaire…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.