Stærkere end cancer…

24.10.2015 af: walkinrunout Kategori: exercise


Har I set at Poweraddict og Linuspro donerer penge til kampen mod kræft, hvis man er lidt aktiv og poster én af ovenstående udfordringer på Facebook eller Instagram.
Jeg lavede 5 dips i tirsdags og lagde filmen på Instagram…
Men det var ikke helt nok… så i går gik der lige udfordrings-leg i den i mit lokale fitnesscenter… og jeg fik faktisk klaret både pushups, dødløft med 100 kg., squat og så lidt andre ting, vi selv fandt på.

En ret anderledes træning.. men rigtig sjov og jeg må indrømme, at jeg da er lidt overrasket over hvor meget man egentlig kan løfte!!

Kram!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email