Smykker er da perfekte gaver…

25.10.2015 af: walkinrunout Kategori: new stuff, smykker

Det er da lige et close-up hva? men det er for at vise jer de helt utroligt smukke Julie Sandlau  øreringe jeg har fået fra CHANTI.

Jeg har, som I kan se, tre huller i det ene øre (to i det andet) og elsker når man kan kombinere metaller, farver, størrelse og form, så ens øre bliver et helt lille kunstværk.

Jeg har stort set altid øreringe der hænger i de nederste huller og mindre ørestikkere i de to øverste og lige netop denne kombination med bladet i sølv, brillianten i guld  og ringen i rohdineret sølv, synes jeg er virkelig flot.

Nu hvor vi nærmer os tiden for dels at skrive ønskesedler og dels at finde gaver til andre, kigger jeg stort set altid efter smykker – smykker findes nemlig i mange forskellige prisklasser og der er bare SÅ mange flotte at vælge imellem, at man faktisk aldrig får nok (tsk tsk)

– og når man, som jeg, har flere huller i ørene, er det oplagt at ønske sig øreringe… og det gør jeg faktisk altid, men jeg elsker også at få både ringe, armbånd og halskæder.

Det er noget så flot, at kombinere flere fine spinkle halskæder på samme måde som med øreringene og dermed skabe sit helt eget udtryk… blanding af materialer, former osv.

Jeg har sammen med Julie Sandlau øreringene fået den fineste natsværmerhalskæde fra Månesten – den er lille, fin og fyldt med små glimtende sten. Den kombinerer jeg med nogle af mine andre kæder i guld og sølv og i forskellig længde.

Jeg synes kontrasten, med det spinkle og fine sammen med det lidt rå, sorte, samt formen… altså det er jo et insekt… er virkelig flot. Størrelsesmæssigt er den ret lille, men det er kun fint, når man skal helt tæt på, for at se hvad det egentlig er.

Ønsker I jer også smykker til jul? hvilke?

Her op til jul får man leveret sine smykker fra CHANTI  pakket smukt ind i fine æsker, så de er klar til at give videre som julegaver og alle smykker, der er købt efter 1. oktober kan man bytte helt fra 24 december til 10. januar uden at bede om forlænget bytteret. (bytteretten er ellers 30 dage).

 

Kram!

4 thoughts on “Smykker er da perfekte gaver…

    • Det er i hvert fald noget, som jeg altid kan bruge og selvom jeg har en periode, hvor jeg ikke bruger et eller flere af dem, gemmer jeg dem altid… for pludselig får man brugt dem igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.