Inderst inde…

26.10.2015 af: walkinrunout Kategori: I wish

Jeg faldt over et billede på Instagram, hvor der var vist nogle flotte bh’er fra Sass.dk – og når man ikke lige umiddelbart kender den shop, er man jo nødt til lige at checke den ud 🙂 – Og vupti.. så dumper man lige ned i lingeri-himlen… de har jo nærmest alt – i hvert fald har de rigtig mange af de brands som jeg holder mest af Marlie Dekkers, Marie Jo, Triumph og Primadonna.

De sidste mange gange jeg har købt nyt undertøj, har jeg købt Dame de Paris fra Marlie Dekkers og derfor ved jeg faktisk ikke helt om de varer de har ved Sass, er de sidste nye eller fra ældre kollektioner, men de er i hvert fald sat kraftigt ned i forhold til, hvad jeg tidligere har fundet.

Øverst: Missya og Femilet – Nederst: Marie Jo, Marie Jo og Simone Perele

Jeg køber næsten altid sorte bh’er… nok fordi jeg mest går i sort tøj og herover har jeg lige fundet nogle af dem frem, som jeg godt kunne tænke mig. De er ikke alle sat ned, men de to fra Marie Jo, er.

Bare et lille mandagstip!!

Kram!

4 thoughts on “Inderst inde…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.