Love to wear…

29.10.2015 af: walkinrunout Kategori: I wish , , , , , ,

Ny sæson… eller næsten ny… betyder, at jeg begynder at se på hvilke gamle items, der skal frem fra gemmerne og hvilke der skal enten videre til genbrug eller kasseres. Det smarteste ville nok være, at gøre den slags når de forskellige sæsoner er forbi, men ohh altså… på en eller anden måde kommer det altid bag på mig, og jeg får det ikke gjort.

Det gør jeg så nu…

Jeg har fundet mine striktrøjer frem, mine læderbukser, støvler og tykke frakker, og så er det, at behovet opstår… lidt opgradering med nogle af de nye ting, der er kommet frem bliver mere og mere påtrængende ha ha – og jeg giver villigt efter.

Jeg hár jo fået gaflet mig en grå strik… så nu mangler jeg kun en hvid. Den jeg har fundet her er fra Vero Moda og har de flotteste flettede detaljer på forsiden.

En blød og varm, mørk nederdel – det kan man da ikke leve uden. Denne her er fra Esprit og lavet i en blød viskoseblanding med uld, så den er et rigtig godt bud og bindebåndet er en rigtig fin detalje som gør, at den også kan bruges til festlige lejligheder.

Halskæden og tasken er fra henholdsvis Lolas love og Nanushka. Tasken er vist mest til fest, men farvemæssigt er den jo helt perfekt sammen med Chanels Blue Rebel, som nok er den mest realistiske tilføjelse af de tre og hey! en neglelak er altid en genial accessories, når man ikke kan få det hele.

Støvlerne – Isabel Marants Nowles boots, har jeg jo… og uhh jeg glæder mig til det bliver koldt. Når man køber dem følger der faktisk også røde snørebånd med… vidste I det? Det gør dem cool, på en helt anden måde.

Tørklædet er i cashmere og med garanti virkelig blødt – det er fra Wuth og fås også i to grå farver. Jeg hár et uldtørklæde i gråt, så jeg vil, hvis jeg skulle have nyt, foretrække det sorte.

Er der noget af det I kan lide?

 

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.