Today…

29.10.2015 af: walkinrunout Kategori: today , , , , , ,


Ganni T-shirt//Neo Noir blazer//Pieces tørklæde//Cos jeans//Isabel Marant bælte//Catarina Martins støvler//Rabinovich halskæde

I går gik voldsomt hurtigt!!!

Sådan er nogle dage bare – op og i gang, arbejde, aftensmad, træning og så i seng. Heldigvis passer det mig fint og når man laver det man godt kan lide er det ikke en ulempe, at dagene ofte går hurtigt eller ligner hinanden.

Weekenderne er som regel dem, hvor jeg får kastet mig over noget helt andet og i denne weekend skal jeg lørdag holde “idrætsdag” med mit arbejde – det bliver en god blanding af sport, sjov og hygge med fest om aftenen og jeg glæder mig allerede. Søndag har min mand bestilt billetter til os og drengene til “Spectre” – og dét glæder jeg mig også helt vildt til – det er så hyggeligt, at de er blevet så store, at vi nu kan se samme slags film i biografen.

Skal I se den?

Kram!

4 thoughts on “Today…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email