INTERSPORT…

31.10.2015 af: walkinrunout Kategori: exercise

I kender sikkert alle sammen sportsbutikken INTERSPORT og med god grund – det er nemlig én af de største sportsbutikskæder vi har i Danmark. I stort set alle byer, af en anseelig størrelse, findes der en INTERSPORT… men ved I også, at INTERSPORT har en webshop?

Jeg har vidst det noget tid, men er først rigtig begyndt at bruge den indenfor det sidste stykke tid og så bruger jeg den nok ret utraditionelt… Jeg bruger den som et hurtigt overblik over, hvad der er kommet af nye ting, samt hvad der i det hele taget kan fås at sportstøj.

Det er ikke nogen hemmelighed, at et af mine foretrukne mærker, indenfor træningstøj, er Nike og her er det altså ikke altid at min lokale INTERSPORT har valgt at tage lige netop de ting hjem, som jeg allerhelst vil have, men hvis jeg kan se, at de findes i webshoppen, så er det jo ofte muligt for min butik at få det hjem. I de enkelte tilfælde, hvor det ikke har været muligt, har jeg købt i webshoppen. Køb Nike hos INTERSPORT.

Når det gælder træningstøj kommer man efter min mening ikke uden om sort. Sort er med til at skabe en lille smule ro til alle de vilde farvekombinationer man ellers kan lave med træningstøj. Jeg kan dog se, ud fra det jeg allerede har, at jeg sværger til sort sat sammen med alle de rødlige nuancer… rød, rosa, lilla, pink osv.. derfor er alt det ovenstående også noget jeg rigtig godt kunne tænke mig at tilføje min træningsgarderobe.

Jeg har indtil nu næsten altid valgt sports-bh’er i sort, men den flotte grå-mønstrede synes jeg er vildt flot og hvis man vælger én med så fint et mønster vil det være super flot med den gammelrosa-farvede top over, så man kan se begge dele. Den må helt klart være en af de ting der skal på ønskesedlen til jul.

 

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.