I can I Will…

05.11.2015 af: walkinrunout Kategori: exercise

Rimeligt sejt navn til et sportsmærke og de har da også nogle ret flotte og seje modeller. Der er masser af mønster og farve og rent faktisk kræver det lige en smule mod, at springe i de multifarvede toppe og tights.

Da jeg først så nedenstående tights tænkte jeg… wow, de er fede, men hvor mange i mit træningscenter vil falde bagover af grin eller det der er værre, hvis jeg kommer anstigende i dem (Jeps provinsen kan godt være lidt tung at danse med) – men nu er det sådan, at jeg har bestilt dem, modtaget dem og også trænet i dem, hele to gange og eneste kommentarer er, at de da er enormt flotte.

Jeg havde så også valgt, at tilsætte en helt neutral sort Niketop ha ha.

Men tightsene… dem vil jeg lige slå et slag for – de er ikke bare flotte at se på, men også rigtig dejlige at træne i – ingenting der strammer, ingen syninger der kradser og så er de ligeså svedtransporterende som Nikes Dry-fit, som jeg ellers sværger til. Jeg har købt dem direkte fra deres svenske webshop: icaniwill og både bestilling og levering gik super.

Og med min nyerhvervede modighed, er jeg altså blevet hooked på flere tights i vilde mønstre og farver… hvad synes I?

Kram!

2 thoughts on “I can I Will…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.