Balmain x HM…

06.11.2015 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Fik i shoppet noget fra samarbejdet mellem Balmain og H&M? Det var vist lige så vildt, som det plejer at være…

Jeg havde, for et par dage siden, kigget kollektionen igennem, og det eneste jeg havde lyst til at købe var en guldbluse og et par silkebukser.

Guldbluse og silkebukser fra designsamarbejdet mellem Balmain og H&M

Jeg kunne selvfølgelig ikke afholde mig fra, lige at checke ind på hjemmesiden i frokostpausen – og vupti… der var blusen, som jeg gerne ville ha, jo – så den hapsede jeg altså. Bukserne var udsolgt, så dem håber jeg, at der er nogle andre, der bliver rigtig glade for. (ellers kommer de jo nok på trendsales ret hurtigt :-))

Nu glæder jeg mig til blusen kommer – og samtidig håber jeg, at den er lige så fin irl, som på billederne.

Hvad synes I om kollektionen?

 

Kram!

10 thoughts on “Balmain x HM…

  • Nemlig… og den kom allerede to dage efter, så jeg nåede at få den på til årets første julefrokost lørdag

 1. Blusen er super flot! også en af de få sager jeg ville købe. Og sømandsjakken fra mænd synes jeg også er ret fin.
  For en gang skyld var jeg ikke den store fan af samarbejdet og det var helt mærkeligt ikke at stå i kø så blev de penge sparet….host host…eh, jeg har allerede brugt pengene på noget andet —doh 😀

  • ha ha.. nå så du hár brugt pengene …. og uden kø!! Jeg gider nu heller ikke det med kø (har faktisk kun handlet på nettet ved disse samarbejder) – jeg var så heldig, at jeg strøg lige ind på netshoppen i frokostpausen… og at der stadig var noget tilbage af det jeg gad have.
   Blusen er helt vildt flot – jeg var dog nødt til at tage skulderpuderne ud… jeg er altså bredskuldret nok i forvejen, men så kom den ellers også på med det samme.

  • Tak Katrine – det er en rigtig party kollektion… og derfor var der ikke ret meget jeg gad, men lige blusen og bukserne kunne jeg godt bruge til lidt af årets julefrokoster 🙂

 2. Jeg ville så gerne have blusen, men som sædvanligt kunne jeg ikke komme igennem på online. Hvordan det lykkes andre, er mig en kæmpe gåde! Orker ikke igen! 🙂

  Super fedt du bare sådan lige hapsede blusen i frokostpausen. Jeg må have verdens dårligste karma! 😀

  /Linda

  • Nåhh… får da helt ondt af dig 😉 men det er da møgirriterende, at det skal være så bøvlet… så lav dog bare nok af det!!!
   Jeg loggede bare ind uden forventning om rent faktisk at komme ind… må have ramt et heldigt tidspunkt… men jeg har det ligesom dig – gider ikke bruge alverdens tid på det… så kan de beholde deres tøj selv 🙂 ha ha

 3. Jeg så kollektionen og der var bestemt mange ting, som jeg gerne ville have købt. Desværre var jeg ikke i nærheden af en H&M butik, da det hele brød løs, så det må blive en anden gang:) Guldblusen er rigtig fin.

  • tak 🙂
   Jeg havde som sagt kun to ting, jeg var interesseret i, så dejligt, at jeg fik fat i den ene… Den gjorde sig også godt til årets første julefrokost 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.