Track your training…

17.11.2015 af: walkinrunout Kategori: exercise

Jeg har intet problem med at komme afsted og få trænet… jeg elsker det… styrketrænet altså!!

Det er den skønneste følelse man har i kroppen både imens og bagefter. Jeg synes, man rigtigt kan mærke, hvor stærk og smidig en krop egentlig er, og mentalt er jeg også ovenpå – for helt ærligt… man får altså super-god samvittighed, når man har brugt sig selv.

Der hvor det halter lidt for mig, lige i øjeblikket, er indenfor cardiotræning. Jeg var ellers en overgang ret god til at komme afsted på løbeture, men nu er det altså lidt sløvt med den del. Det hænger selvfølgelig sammen med, at jeg synes det er sjovest at dyrke tung styrketræning og at jeg derfor tit får valgt det, fremfor løb, men jeg vil nu alligevel prøve, om ikke jeg kan få indført en ugentlig løbetur eller to  i fremtiden.

Når jeg tænker tilbage på min gode “løbeperiode”, var noget af det der holdt mig i gang, at jeg dels havde et program at gå ud fra, dels holdt nøje øje med fremskridt osv… – og når nu det virkede før, så kan det jo være, det gør det igen.

Jeg har derfor planer om at finde min telefon (ha ha ikke at den nogensinde har været ret langt væk) for at få gang i Endomondo-app’en igen.

Jeg løber med et løbearmbånd til at have telefonen i – det bæres om armen og man kan derfor løbe frit… og slet ikke tænke på andet end at få nogle kilometer i benene – med andre ord… man kan tracke løbet, uden at mærke det.

Jeg har fundet et par eksempler på løbearmbånd til telefonen fra Ekspert, men de fås rigtig mange steder og i rigtig mange modeller. Se her! Der skal nok være noget der passer til enhver telefon.

Jeg er klar… starter nu!! (og håber på, at vi ikke får alt for meget regn og blæst)

 

Kram!

2 thoughts on “Track your training…

  1. De er rigtig smarte, de der armbånd. Jeg plejer bare at løbe med telefonen i bukselinningen, og det er altså ikke særligt effektivt:) Tænkte også at jeg skulle igang med at træne igen:)

    • Det har jeg også gjort før… men den kan altså godt blive lidt fugtig så… hvilket nok ikke er så godt 🙂
      Pøj pøj med at komme i gang med træning… det er SÅ fedt..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.