Custommade hos Rikke Solberg…

20.11.2015 af: walkinrunout Kategori: I wish ,

I kender måske Rikke Solberg fra håndboldlandsholdet – i hvert fald hvis I er nogenlunde på alder med mig og selvfølgelig har interesseret jer for håndbold – men kender I butikken i Egå og webshoppen RikkeSolberg.dk? Webshoppen er forholdsvis ny og har nogle af de brands, som jeg rigtig godt kan lide bl.a. Custommade, By Malene Birger, Billi Bi, The Last Conspiracy og Maison Scotch.

Det bedste af det hele er dog, at de tilbyder gratis fragt, lige meget hvor meget man køber for – og det gør i hvert fald, at jeg tit lige svinger forbi der, hvis man kun skal have en enkelt del og derfor ikke synes det er så fedt at betale fragten. Ud over det, har de en kundeklub, hvortil man kan tilmelde sin mail og derved få tilbud, nyheder, invitationer til arrangementer, og konkurrencer sendt direkte til sin mail. Det er gratis og uforpligtende.

Lige nu drømmer jeg om festlige outfits i sort og rødt ha ha… sikkert fordi vi nærmer os julen og herunder har jeg sammensat et outfit fra Custommade, som jeg lige for tiden synes rammer min stil helt utroligt godt. Se udvalget her 

Toppen har den flotteste farve og vil være så fin sammen med mine lædershorts som også er fra Custommade, men den vil også være super sammen med enten bukser eller nederdel og hvis det skal være til en festlig julefrokost ville jeg også tilsætte stiletter og sorte nylonstrømper.

Frakken er bare utrolig flot og selvom den nok hurtigt ville blive afleveret i garderoben, er det jo ikke at kimse af, at kunne hive sådan en skønhed på, når man, i de sene timer,  skal hjem igen.

Kram!

2 thoughts on “Custommade hos Rikke Solberg…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.