Julen nærmer sig…

20.11.2015 af: walkinrunout Kategori: I wish


Ikke alene har jeg været til min første julefrokost for en uge siden – jeg har også være til juleudstilling… og i virkeligheden er jeg ikke sådan totalt juletosset og slet ikke i november. Jeg ved ikke hvad det skyldes, at det hele starter lidt tidligt for mig i år, men hyggeligt er det nu.
Noget af det flotteste jeg så var disse fine “juletræer” lavet af muslingeskaller og bark og jeg går nu lidt og overvejer om jeg skulle kaste mig ud i sådan et projekt.

Først er der dog lige julefrokost på programmet – den med mit arbejde som plejer at være rigtig hyggelig.

Kram og glædelig jul… (er det for tidligt? ha ha… )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.