Julen nærmer sig…

20.11.2015 af: walkinrunout Kategori: I wish


Ikke alene har jeg været til min første julefrokost for en uge siden - jeg har også være til juleudstilling… og i virkeligheden er jeg ikke sådan totalt juletosset og slet ikke i november. Jeg ved ikke hvad det skyldes, at det hele starter lidt tidligt for mig i år, men hyggeligt er det nu.
Noget af det flotteste jeg så var disse fine “juletræer” lavet af muslingeskaller og bark og jeg går nu lidt og overvejer om jeg skulle kaste mig ud i sådan et projekt.

Først er der dog lige julefrokost på programmet – den med mit arbejde som plejer at være rigtig hyggelig.

Kram og glædelig jul… (er det for tidligt? ha ha… )

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email