Balance Me…

23.11.2015 af: walkinrunout Kategori: beautystuff


Vi har vel alle sammen en overlevelsescreme – én af den slags, der bare næsten kan klare alt og som vi villigt hiver frem hvad enten det er et barn, der har brændt sig, en veninde, der har tørre hænder eller én der har glemt sin læbepomade – kort sagt en overlevelsescreme – har vi ikk?

Min hedder Stellar Face Balm og er fra Balance me. Jeg bruger den hver eneste aften inden sengetid på albuerne (som har en tendens til at blive lidt tørre og ru), til læberne og til neglebåndene. Man vågner så op med bløde og  godt fugtede hænder, læber osv.

Jeg bruger den lille “taskemodel” som er nem både at have liggende ved natbordet at have med alle vegne og jeg har købt et lille lager, så jeg altid har en med mig.

Ud over Face balm’en har jeg også body wash og body creme med rosenolie fra Balance Me – de dufter skønt og er virkelige lækre. Jeg har lige opdaget at Greenharmony.dk har bodywash’en i ministørrelse også – genialt til rejser og til at have med i træningstasken, hvor jeg normalt plejer at fylde både vask, shampoo og creme over fra de store flasker – den skal jeg have mig nogle stykker af.

Jeg har indtil videre ikke brugt andre af Balance Me’s produkter, men de to gaveæsker, jeg har vist øverst i indlægget, kunne jeg godt tænke mig at prøve. Det er henholdsvis håndcreme og bodywash, så de er lige sat på min ønskeseddel til jul.

I kan finde Masser af Balance Me produkter hos Greenharmony.dk, som har specialiseret sig i salg af hud- og kropsplejeprodukter som enten er økologiske eller naturlige. Blandt de brands de forhandler er: selvfølgelig… 😉 Balance Me, Pai Skincare, Clean og John Masters (bare lidt af dem som jeg selv allerbedst kan lide) – leveringen er for øvrigt gratis, hvis man bestiller for 100 kr. eller mere.

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.