Nowles boots…

23.11.2015 af: walkinrunout Kategori: today


Isabel Marant Nowles boots

Mandag og koldt – og så hører man mig råbe yeahh!!!

Så kan jeg nemlig endelig få brugt mine nye vinterstøvler. De har ligget pænt i den hvide kasse med de røde ekstra snørrebånd siden august… og det er godt nok længe. Nu er det dog endelig blevet vejr til, at man kan holde ud at have dem på… og jeg er derfor totalt i mandagshopla.

I kan blandt andre steder, finde dem Her

 

Kram og god start på ugen til jer alle!

4 thoughts on “Nowles boots…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email