Sportsbriller… Oakley…

25.11.2015 af: walkinrunout Kategori: exercise, I wish

Uvilkårligt vil man tænke, at et indlæg om solbriller vil passe bedst om sommeren – og det ville det også, hvis det handlede om helt almindelige fashion-solbriller, der stiller “skarpt” på kølige drinks, hvide sandstande og florlette sommerkjoler… men det her handler om noget helt andet… aktivitet, fart og beskyttelse af øjnene, under aktivitet og med fart over feltet – med andre ord sportssolbriller.

Det er efterhånden længe siden jeg fik mine første sportssolbriller – et par grå Oakley briller, med form, som om jeg virkelig skulle have fart på… det var egentlig også meningen, for de var købt til at bruge på ski og således levede de i mange år. Den skarpe sol i sneen påtvang mig at bruge dem trods det, at jeg egentlig godt kunne lide at få vand i øjnene af farten ned ad bakkerne.

Jeg er sidenhen begyndt at bruge dem når jeg løber også… og det er faktisk mest af forfængelighed (så hurtigt løber jeg nemlig ikke – men når solen er fremme, kniber jeg øjnene sammen og fremkalder fine små rynker ha ha)

Det gode ved dem er, at de kan tåle vand, og så er de bare mere robuste end de andre solbriller jeg har. Jeg bruger dem faktisk også når jeg bader… ikke derhjemme i bruseren, men om sommeren ved stranden og poolen – hvor solen reflekterer i vandet. Jeg er klart tilhænger af Oakley, fordi de laver de klart fedeste…

Hvilken sport dyrker I og bruger I også solbriller til den? hvilken slags?

Her er et lille udvalg af nogle Oakleysolbriller, som jeg synes er rigtig fede… især de lilla 🙂

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.