Bodyman.dk…

30.11.2015 af: walkinrunout Kategori: exercise

Når man bevæger sig ind på styrketræningsområdet åbner der sig en helt ny verden for én – en verden at ting og udstyr, som man ikke anede eksisterede. Noget af det første jeg stiftede bekendtskab med var sådan noget som fitnesshandsker… det var simpelthen en nødvendighed, hvis ikke jeg ville ødelægge mine hænder helt.

I min søgen på handsker – for det gælder jo om, at få udvalgt sig de bedste – faldt jeg over en hel masse andet – bælter, snore, pulver, piller og selvfølgelig at muligt slags træningstøj. Det med tøjet har jeg nu haft styr på længe og da handskerne kom i hus begyndte jeg at kigge lidt efter både proteinbarer og proteinpulver… det hører sig jo ligesom til.

Jeg må tilstå, at jeg ikke er den helt vilde forbruger af alle mulige tilskud til kosten – jeg vil meget hellere forsøge at få det der er nødvendigt gennem kosten. Der er dog én ting som jeg altid tager… og det er ekstra protein – mest i form af pulver, der laves til shake, men også proteinbarer. De er smarte som et lille måltid efter træning, især hvis man samtidig er lidt lækkersulten.

Jeg er mest til dem der smager meget af chokolade, men der findes og også en del forskellige der netop gør det!! Bodyman er en af de forhandlere som har et godt udvalg og jeg har prøvet indtil flere af dem.
Se udvalget her
Et lille tip, hvis man ikke lige ved, hvilke man bedst kan lide er, at prøve at købe den samlede pakke af forskellige barer, de har sammensat… så står man ikke lige pludselig med en bunke, man ikke bryder sig om.

Sammensætningen i barerne er lavet, så de indeholder mere protein end fx. en Marsbar, men ja… de er altså stadig en form for slik for mig og jeg ér klar over, at det ikke skal spises alt for mange!!!

Spiser I nogensinde proteinbarer?

Kram!

2 thoughts on “Bodyman.dk…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.