Outfit – American apparel pants…

02.12.2015 af: walkinrunout Kategori: outfit

American Apparel buks//Kjus Jakke//By Malene Birger tørklæde//Candice Cooper støvler

Det blev til en hel masse hygge i Hamborg – en hel masse butiks-kiggeri og en hel masse mad og drikke. Julegaveindkøbene fik vi kun lige taget hul på… men skidt med det – der er jo længe til jul endnu.

Jeg fik dog købt en lille gave til mig selv… I American Apparel butikken havde de et stort område med udsalg, og der fandt jeg de her fede kunstige læder-jogging-bukser – det er vist en herremodel… de var i hvert fald i herreafdelingen, men en str. s passer åbenbart mig helt godt.

Jeg fik den for 22 euro, men kan se, at de findes her til 44 euro.  http://store.americanapparel.net/vegan-leather-billionaire-pant_rsaplh401#

 

Kram!

2 thoughts on “Outfit – American apparel pants…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email