Så lad der være fest…

03.12.2015 af: walkinrunout Kategori: new stuff, Samarbejde

Jeg har fået den fineste, fineste festtaske fra Sofia Moore – og selvom den nok allerbedst egner sig til en fin og smuk gallakjole, blev den altså benyttet som et tvist af glimmer og luksus til én af dette års julefrokoster.

Den er champagnefarvet og i glimmerstof, der rigtig sætter prikken over i’et til et juleoutfit. Jeg har brugt den som clutch uden kæde, men der sidder faktisk en lille kæde i, så man kan have den hængende på armen. Størrelsesmæssigt passer den lige så man kan have det allermest nødvendige med – telefon, læbestift og kreditkort 🙂

Den findes også i helt hvid, og den, tænker jeg, ville være super flot til et bryllup eller til en gallafest.

Jeg ved ikke hvordan det er med jer, men jeg synes altså at man alt for sjældent skal til fester, hvor man skal komme i galla… jeg ved godt, at mange føler sig bedre tilpas i kortere kjoler eller bukser og bevares – det kan ovså være vild flot, men der er altså bare noget ved fester, hvor alle er i de store skrud. Det er en helt speciel følelse… en smule Askepotagtigt.

Én gang om året er vi til gallafest, min mand og jeg – det er som regel i juni måned og derfor fint med en lang og ærmeløs kjole – jeg køber ikke ny hvert år, men næste gang vi skal afsted, kunne jeg godt tænke mig en kjole a la denne:

Den hedder Tel Aviv og er også fra Sofia Moore, ligesom tasken.

Det smarte ved Sofia Moore er, at man kan vælge mellem en masse forskellige modeller, og så få dem syet i lige den farve man ønsker. Man kan på forhånd få fremsendt stofprøver, så man ved, at man får valgt den helt rigtige farve – virkelig smart. Kjolen bliver syet efter mål, som man selv tager og sender til Sofia moore og skulle det ske, at der skal en smule tilretning til, kan det aftales med Sofia Morre, at det kan gøres ved en lokal skrædder, for deres regning (op til 400kr)

Foruden gallakjoler kan man også finde selskabstasker, bl.a. som min, samt tilbehør i form af butterfly og lommetørklæder – manden skal jo gerne matche vores kjoler ikke? og så er der også en masse cocktailkjoler.

Priserne ligger fra 990kr til 2490… og det er efter min mening en meget fair pris for en skræddersyet kjole.

Er gallakjoler og gallafester noget for jer?
Kram!

3 thoughts on “Så lad der være fest…

  1. Pingback: Et lille gallakjoletip…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.