Trænings Update…

03.12.2015 af: walkinrunout Kategori: exercise

Det er efterhånden ved at være længe siden, at I har fået en trænings update fra mig – og det er bestemt ikke fordi jeg ikke træner mere… tværtimod – jeg giver den gas i træningscentret de fleste af ugens dage.

Fokus er stadig at være stærk og smidig, og det fungerer ret godt med det jeg laver lige nu… men langsomt er jeg alligevel blevet en smule interesseret i at blive endnu mere markeret – ja, jeg har fulgt med på blogs og IG i forbindelse med alle de atleter, der har været til fitnesskonkurrence, og det er sikkert derfor, at trangen nu kommer snigende.

Jeg har ikke selv lyst til at være med i sådan en konkurrence – for det lyder som om det er vildt hårdt… og jeg er slet ikke konkurrencemenneske nok til det.. jeg er mere a la… skal vi ikke bare have det godt, sjovt og hyggeligt ha ha (og så kommer man vist ikke langt i konkurrencer)

Men ja, jeg skruer lige bissen lidt på og prøver at smide en smule fedt… så musklerne træder tydeligere frem… no rush – bare så jeg stadig kan have hygge-delen med.

Helt præcis hvordan og hvad jeg vil gøre… er jeg ikke sikker på endnu – men hård træning, forholdsvis sund kost og masser af sjov og ballade vil være hovedelementerne (håber virkelig de kan forenes og stadig give resultater)

En af de øvelser jeg er blevet ret vild med er ovenstående – den får virkelig bagsiden af låret til at brænde og samtidig er det nødvendigt, at spænde op i hele core-muskulaturen for ikke at falde win-win…

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.