Cover til iphone 6s plus…

16.12.2015 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Jeg har fået ny mobil… en Iphone 6S Plus… den er mega stor, vildt flot og bare så fantastisk. Det kom sig egentlig af, at min søn fik ødelagt sin mobil og da jeg i et stykke tid har gået og overvejet den nye 6s’er, slog vi lige en lille handel af. Han køber min den gamle da han ellers ville skulle bruge næsten alle de penge, han har sparet op på at købe ny mobil og så får han den til en rigtig god pris (ja… prøver lidt at lære mine drenge, at alt ikke falder ned fra himlen ha ah)

Men tilbage til den nye 6s plus… den er guld… – havde godt nok overvejet at få den i sølv, men jeg har faktisk været så glad for min gamle i champagneguld, at jeg tænkte… det er jeg slet ikke færdig med endnu!!

Det store spørgsmål er så nu – hvad skal jeg gøre for at beskytte den?

Det er faktisk ret synd, at pakke den ind i et kæmpe cover, der imo ødelægger designet, men på den anden side, er det altså sket, at jeg har tabt min telefon (uden at der er sket noget heldigvis) men tænk hvis nu jeg var uheldig og der skete noget med den.

Har I nogle gode ideer til covers, der gør, at telefonen er lige så smuk med beskyttelse på som uden?

Jeg tænker enten lidt i retning af noget helt gennemsigtigt, så man kan se telefonen… eller også ét der bare er helt guld 🙂

 

Kram!

2 thoughts on “Cover til iphone 6s plus…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.