Outfit…

17.12.2015 af: walkinrunout Kategori: outfit , , ,


 Acne tee og cardigan// Part Two læderbukser//Fly London støvler//Ole Lynggaard halskæde

Så fik jeg fundet min lange, varme, skønne, grå cardigan fra Acne frem fra gemmerne. Den er et par år gammel nu, men er stadig én af de beklædningsgenstande som jeg glæder mig til at springe i når vejret bliver koldere – og så er det endda ikke engang rigtigt koldt endnu.

Hvilke ting har I fundet frem til den kolde tid?

 

Kram!

15 thoughts on “Outfit…

 1. Lækkert outfit. Jeg har det samme som dig. Elsker mine cardigans fra Acne.
  Noget jeg også tager ud når det bliver koldt er mine pelsveste, som jeg nærmest har hængende over min kontorstol. De er nemme at tage af og på, også er det bare lidt hverdagsluksus.
  Ellers er det min dynefrakke som efterhånden har 5 år på bagen, men jeg knuselsker den. Jeg ønsker mig faktisk en som kan være alternativ til den fra Monclear. De er bare så pokkers dyre.

  Glædelig jul smukke!

 2. Kære søde du, tak for din kommentar på min grønne pels.
  jeg tænkte faktisk på om du mon var interesseret i en MANGO pels i str. M.
  Jeg købte den i begge str. for at være sikker på str. Jeg har valgt at beholde S. Fik dem begge i forbindelse med 30% så hvis du er interesseret er det også prisen til dig :-)er til fuld pris nu. Den er virkelig skøn og har en lækker pels. Meget blød. Bedre kvalitet end den fra Moss CPH som er kort og koster 3300,- i butikkerne nu. Den er let og ikke tyk, men varm som bare pokker 🙂
  Giv mig besked over mail ellers ryger den retur. jeg tænkte bare at den vil være lige dig. Vi kan jo tit lide det samme 😀

  • Pyh jeg er godt nok vildt fristet… den er så super flot… og hvor var det sødt af dig at tænke på mig. Jeg har desværre ikke lige pengene til sådan én lige nu… æv!!
   Jeg tænker måske også, at jeg skulle have str. L… er de store i str… siden du har valgt at beholde str. S?
   Jeg er 1,75m høj og egentlig også ret bredskuldret ;-)….
   Knus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.