Outfit…

23.12.2015 af: walkinrunout Kategori: outfit


Acne jeans//Isabel Marant sweatshirt og støvler//Ole Lynggaard halskæde

Pilotjakken har jeg fået i dette efterår af min mor – hun har haft den i sit skab i noget tid, men synes at den var alt for stor og tung til hende… og den er altså også ret tung… jeg har faktisk overvejet om jeg skulle prøve at veje den – bare for sjov.

Den er vildt varm og i lørdags var første gang jeg havde den på… men når den står åben er den faktisk helt fin, selvom der er usædvanligt varmt i år.

Er I ellers ved at være klar til julen? Jeg har fri fra i dag og tænker, at jeg så har god tid til lige at få styr på det sidste inden det går løs med mad, dans og gaver. Ja jeg regner faktisk med, at jeg også kan få puttet lidt træning ind hist og pist også.

Jule-Kram!

2 thoughts on “Outfit…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.