Calvin Klein…

25.12.2015 af: walkinrunout Kategori: I wish

Der var undertøj på ønskesedlen i år, men som I kan se i tidligere indlæg blev jeg beriget med en masse andet lækkert. Derfor er det jo logisk at jeg nu checker internettet for mulige udsalgsfund ha ha.

Stort set alle butikker har allerede proklameret at udsalget er i vente og Magasin er én af dem – ja, det er faktisk allerede startet på nettet og når man nu, som jeg, ikke skal bruge hele dagen i dag på at sidde til julefrokost og spise, er netshopping jo en genial ting.

Magasins hjemmeside – og især under udsalg – er altid én af de webshops, som jeg holder øje med. Dels er den så overskuelig og dels er udvalget ret stort.

Jeg har kig på de her to bh-sæt fra Calvin Klein, som jeg bare synes er SÅ pæne. Det ene sæt er med bøjle og pushup-effekt, mens det andet er noget mere loose.

Klik her for at se hele Magasins Calvin Kleins sortiment – både blondeundertøjet og de mere traditionelle, som vi  alle kender, af bomuld og med bred elastik.

Leveringen plejer at være ret hurtig og det koster kun 25 kr., at få det sendt… så må ikke jeg har det til nytår 🙂

Hvad får i juledag til at gå med?

 

Kram!

2 thoughts on “Calvin Klein…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.