Julegaverne 2015…

25.12.2015 af: walkinrunout Kategori: new stuff, today

Rigtig glædelig jul til jer alle… Håber I har haft en dejligste dag og aften med masser af skøn julemad, dans om juletræ og skønne gaver.

Jeg har været særdeles heldig og har således kun fået gaver, som jeg bare er vildt glad for…

Nike sports BH, Tromborg håndcreme, Stella parfume, gavekort til Imerco, Royal Copenhagen tallerken, Strømpebukser, et vedhæng til mit armbånd og et super flot ur fra Georg Jensen.

Men det allerbedste af det hele var det lille bord/skænk, som min yngste søn havde lavet helt selv <3 Jeg havde ingen ide om, at han havde lavet det – og det er noget så fint… jeg tænker lige nu, at man i virkeligheden burde lave mange flere gaver selv – for som han sagde…: den er måske ikke helt perfekt, men den har taget lang tid og er lavet med kærlighed… (tal lige om, at mor-hjertet smelter)

Har I fået nogle skønne gaver?

Kram!

4 thoughts on “Julegaverne 2015…

 1. Dejlige gaver og jeg kan godt forstå, at du er ekstra glad fra den fine gave fra din søn. Den er super fin 🙂

  Og så er jeg nysgerrig efter at få din feedback på håndcremen fra Tromborg. Har luret på den flere gange men aldrig købt den. Er den god? 🙂

  Godt Nytår og knus
  Anne

  • Godt nytår til dig også Anne 🙂
   – ja, jeg synes håndcremen er vildt god. Jeg har aldrig prøvet den før og har egentlig “gang” i en anden fra Lancome, men da jeg lige var nødt til at åbne og prøve blev jeg hooked… Den dufter vildt godt – lidt af citrus og så trænger den ind i huden på den helt rigtige måde – ikke som om den suges ind, men alligevel så hurtigt, at man næsten straks efter kan røre ved noget uden at klistre det til 😉
   – så!! den må være min favorit fra nu af (tidligere var favoritten faktisk én fra Yves Rocher, der duftede af blåbær)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.