By Malene Birger cover…

26.12.2015 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Det blev så et helt andet end jeg havde forestillet mig, for da jeg så – og ikke mindst følte, på dette cover, var jeg solgt. Det føles fløjlsblødt og så er den sarte lyserøde, sammen med den abstrakte sorte blomst bare vildt flot… ikk?

I øvrigt findes mønstret også på et af Malene Birgers tørklæder… og det ønsker jeg mig altså også nu!! ha ha

Min mand har fødselsdag i dag, så der skal bare hygges igennem med lagkage og noget lækkert mad til aften.

 

Kram!

2 thoughts on “By Malene Birger cover…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email