Juice, juice, juice…

27.12.2015 af: walkinrunout Kategori: food & drink

Vi har fået os en ny juicepresser – én af den slags der juicer alle slags frugter og grøntsager.

Det er vildt smart… for vi kan lave de lækreste juicer til morgenbordet og senere kan jeg så bage muffins af pulpen (frugtkødet, hvor saften er taget ud). Jeg plejer at skrælle både frugten og grøntsagerne, netop for at kunne bage skønne, sunde muffins bagefter – jeg tilsætter blot æg, mel/havregryn, samt nødder og putter dem så i muffinsforme og i ovnen. Især i weekenden er det et hit hos hele familien, at der er både muffins, juice og boller til morgenmad (og for at være helt ærlig… når jeg det altså aldrig i hverdagene)

Hvis man kun er ude efter, at få saft, er det ikke nødvendigt, at skrælle frugterne og grøntsagerne inden de presses – med mindre at skal og skrald giver bismag… som fx. bananskrald vil gøre 😉 – selvfølgelig går det så hurtigere, at lave saften, men jeg synes bare det sådan en skam, at smide alt det overskydende frugt væk.

Saftpressere fåes fra et par hundrede kroner for de simple citruspressere og op til flere tusindekroner for de powerfulde med drypstop, Quickclaen osv.

Senz citruspresser

Philips, OBH og Witt

Hos Punkt1 har de et kæmpe sortiment af alle typerne, hvad enten man ønsker den simple, billige citruspresser eller de mere avancerede. Vores Juicepresser er fra Philips og af mellemstørrelsen og den er ligesom den ovenfor, blot i sort. Den er forholdsvis nem at rengøre (selvom jeg dog aldrig har kunnet holde mig indenfor det minut, da siger det tager) og meget nem og hurtig at bruge.

 

Har I en juicepresser?

 

Kram!

6 thoughts on “Juice, juice, juice…

 1. ja, vi fik en slowjuicer i fødselsdagsgave. Det er den fra Hurom og vi elsker den. har aldrig købt så meget rødbeder som vi gør nu 🙂

  Godt nytår smukke!

  /Chau

  • Tak i lige måde! 😉
   – jeg har kun lavet juice med rødbede nogle få gange… synes nemt det smager for meget igennem. Måske jeg ikke har fundet den helt rigtige opskrift endnu.

   • Jeg putter bare masser af rødbeder, gulerødder, en lille stump ingefær. Vupti, meget enkel.
    man tisser bare rødt i flere dage efter 😉
    Pulp bruger jeg i en ret som chili con carne eller pasta kødsauce. Smager mums for du får den naturlige sødme i retten 😉

    • Hvor genialt med at bruge pulpen i kødretter… der står jeg jo alligevel og prøver at camouflere grøntsagerne (for drengene) ha ha… jeg prøver!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.