Outfit…

07.01.2016 af: walkinrunout Kategori: outfit


Cos bluse//Acne jeans//Uldahl blazer//Zadic & Voltaire bælte//Replay støvler

Der er halv køligt udenfor nu, så alle støvlerne er fundet frem – alle de varme striktrøjer og alt det lune overtøj. Jeg ved ikke om det bare er mig – eller om det bare er chok-effekten ved at gå fra plus 10 grader til minusgrader på få dage – men jeg har svært ved at finde varmen nogen steder ud over under min dyne. (og der kan jeg jo ikke være hele tiden)

Heldigvis skal jeg tilbringe aftenen i selskab med en masse skønne piger i Kurbad Limfjorden  - jeg er sikker på, at det vil kunne varme kroppen op, så de næste kolde dage kan klares.

Kram!

2 thoughts on “Outfit…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email