Cobra fra Georg Jensen…

21.01.2016 af: walkinrunout Kategori: new stuff


I lørdags fik jeg en skøn og smuk gave af min mand…. bare fordi…

Det er de to COBRA-lysestager. Kanden købte vi for et års tid siden og jeg bliver bare mere og mere glad for den. Vi bruger den til vandkaraffel, ved middagsbordet og når vi ikke lige spiser, står den altid fremme og pynter. Den svungne form er så smuk, at jeg aldrig bliver træt af, at se på den – så de to fine lysestager ramte bare lige i hjertet…

Jeg tog dem selvfølgelig straks i brug…

Kram!

2 thoughts on “Cobra fra Georg Jensen…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email