Saint Tropez…

24.01.2016 af: walkinrunout Kategori: I wish

Saint Tropez er ét af de high-street-brands som jeg altid holder øje med. De er velkendt i Danmark med mere end 30 butikker og så har de den fordel, at de har rigtig mange kollektioner om året og derfor kan følge de nyeste trends meget hurtigt.

Jeg er nok det man vil betegne som rå klassisk (det har en test i hvert fald fortalt mig hø hø) så jeg er mest vild med de dele, der passer godt sammen med det. fx. blazere, bluser og strik.

Priserne er rigtig gode og når der som nu er udsalg, er det svært ikke lige at købe sig et helt nyt sæt arbejdstøj. Hvis jeg skulle gøre det – ville jeg vælge noget a la ovenstående, hvor jeg så ville tilføje varme sorte strømpebukser.

Nederdelen, blusen og den lange cardigan er på tilbud nu og kan finder hos webshoppen Bruun-Bruun. Tørklædet er samme mønster som coveret til min telefon (det er blot i lyserøde nuancer)… New Balance skoene er så skønne at have på og efter, at mine gamle afgik ved døden – og defor blev smidt ud… har jeg gået og luret på hvilken farve jeg nu gerne vil ha. Tasken er bare pæn og rummelig… lige som sådan én skal være til hverdagsbrug.

Er der noget af det I kan lide?

Kram!

 

One thought on “Saint Tropez…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.