Et lille gallakjoletip…

26.01.2016 af: walkinrunout Kategori: tips & tricks

Jeg skrev tidligere om, at man hos sofiamoore.dk kan få syet sine egne gallakjoler eller cocktailkjoler.

Jeg synes det er super smart og faktisk også ret billigt for en skræddersyet kjole – derfor vil jeg også lige tippe om, at man lige nu og frem til 1. februar, kan få rabat på 15%

Kram!

3 thoughts on “Et lille gallakjoletip…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email